Հայկական պանիր Լոռի

<<Բանդիվան կաթ>> ՍՊԸ-ն արտադրում է հայկական պանիր Լոռի, որը սիրված է ոչ միայն երկրում, այլ նաև հարևանների կողմից՝ Ռուսաստանում, Եվրոպական որոշ երկրներում։ Աղաջրային սննդամթերք է՝ չափավոր աղի, կծու, ունի տարբեր չափերի և ձևերի աչքեր։ Կազմությունը՝ սերուցքային, թեթևակի դյուրաբեկ։ Գույնը կարող է տատանվել սպիտակից մինչև թույլ դեղին։ Հասունացման շրջանը կարող է տևել մինչև քառասուն օր։ Փաթեթավորված է պոլիմերային թաղանթով։

Հայկական պանիր Լոռի

  • Սննդային արժեքը՝ 100 գր.
  • Ճարպեր՝ 28
  • Ածղաջրեր՝0.0
  • Սպիտակուցներ՝21
  • Էներգետիկ արժեքը՝335 կկալ
  • Պահպանել՝0 – 3°С
  • Պիտանելիության ժամկետը՝6 ամիս
  • Յուղայնությունը չոր նյութում ՝45%

Բաղադրությունը՝ կովի կաթ պաստերիզացված, ֆերմենտ, կալցիումի քլորիդ, աղային լուծույթ, խմելու ջուր, մանրէական մերան, կերակրի ներկ։