Պանիր Սուլուգունի

Սուլուգունի պանիրը պատկանում է աղաջրային տեսակին։ Արտադրության մեջ կիրառվում է բույր ձևավորող կաթնաթթու շտամերից ստացված մանրէաբանական շրդանային մակարդ։ Ունի զգալի կաթնասերուցքային համ, չափավոր աղի է։ Կազմությունը՝ էլաստիկ, շերտավոր, խիտ։ Կեղևը բացակայում է, գույնը՝ կաթնագույն։

Պանիր Սուլուգունի

  • Սննդային արժեքը՝ 100 գր.
  • Ճարպեր՝ 22.5
  • Ածղաջրեր՝0.0
  • Սպիտակուցներ՝21
  • Էներգետիկ արժեքը՝285 կկալ
  • Պահպանել՝0 – 3°С
  • Պիտանելիության ժամկետը՝6 ամիս
  • Յուղայնությունը չոր նյութում ՝37%

Բաղադրությունը՝ կովի կաթ պաստերիզացված, ֆերմենտ, կալցիումի քլորիդ, աղային լուծույթ, խմելու ջուր, մանրէական մերան, կերակրի ներկ։