Թան - 0.5, 0.33 լ

Հայաստանում այս կաթնամթերքի արտադրությունը լայն հայտնի է իր սահմաններից դուրս։ Թանը ավանդական հագեցնող ըմպելիք է, պատրաստված անարատ կաթից, լակտո խմորող խմորիչին մանրէներ, աղիացրած ջուր ավելացնելով։ Սննդամթերքը օգտագործում են մաքուր վիճակում, ավանդական խոհանոցի ճաշատեսակներ պատրաստելու համար։ Օգտակար հատկությունները դրականորեն են ազդում դիսբակտերիոզի, կոլիտի, ստամոքսաբորբի, խոլեցիստիտի, ալերգիայի ժամանակ։ Ցանկալի է թանը օգտագործել աղեստամոքսային տրակտի, սրտանոթային համակարգի խանգարումների ժամանակ։ Այն անփոխարինելի է նիհարելու ժամանակ, որպես պրոֆիլակտիկա, իմունիտետն ամրացնելու համար։ Հարուստ է բնական անտիօքսիդանտներով, վերականգնում է օրգանիզմը խումարային համախտանիշից։

Թան - 0.5, 0.33 լ

  • Բաղադրությունը՝ կովի կաթ նորմալացված, թանի մերան
  • Ճարպեր՝ 0.5
  • Ածղաջրեր՝2.0
  • Սպիտակուցներ՝1.2
  • Էներգետիկ արժեքը՝17.3 կկալ
  • Պահպանել՝+4 +2°С
  • Պիտանելիության ժամկետը՝10 օր.
  • Յուղայնություն՝0.5%